Malzemeler;
2 adet kabak
1 diş sarımsak
1 su bardağı katı yoğurt
dereotu
tuz
Yapılışı;
Kabaklar rendelenir.Teflon tavaya 1 yemek kaşığı zeytinyağ konulur ve rendelenmiş kabaklar iyice suyunu çekip pembeleşinceye kadar kavrulur.Sarımsaklı yoğurt ve ince kıyılmış dereotu ile karıştırılır.
2 adet kabak
1 diş sarımsak
1 su bardağı katı yoğurt
dereotu
tuz
Yapılışı;
Kabaklar rendelenir.Teflon tavaya 1 yemek kaşığı zeytinyağ konulur ve rendelenmiş kabaklar iyice suyunu çekip pembeleşinceye kadar kavrulur.Sarımsaklı yoğurt ve ince kıyılmış dereotu ile karıştırılır.
1 yorum:
selam, çok lezzetli bir salata oldu, kabak sevmeyen eşim salataya bayıldı, çok teşekkür ederim.
Yorum Gönder